Design Crush: Mill Valley Office by Jute

After a long day hard at work at the day job, it’s hard to not desperately wish for an office space as blissful as this one designed by San Francisco-based design studio, Jute. 

My favorite pieces: the pendant lamps, the table/desk and the stray stool.

Advertisements
This entry was published on May 24, 2012 at 6:00 am and is filed under Office. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: